Project Klapkar – Deel 3

Project Klapkar – Deel 3

Afgelopen zaterdag ben ik een stukje gaan rijden met de vouwwagen om te testen of ik de remmen goed had afgesteld. Wanneer ik over drempel heen reed, viel meteen op dat hij een stuk meer veerde dan voorheen. De nieuwe rubbers doen dus blijkbaar hun werk. Na een kilometer of 20 over de snelweg had ik het idee dat ik de remmen toch iets te strak had afgesteld, dus stopte ik om eens aan de remtrommels te voelen… en ja hoor… die waren aardig warm. Na het iets losser afstellen van de remmen was ook dit probleem opgelost.

Intussen hebben we ook nog een feature ontdekt die we eerder nog niet gezien hadden. Het deurtje van de bermkeuken bleek je ook te kunnen gebruiken als achterwand voor het fornuis. Dat zal aardig wat vetvlekken in het tentdoek schelen!

IMG_0547 IMG_0548

Tot slot ben ik nog even bij mijn broertje op de koffie geweest en mijn neefje Gijs vond het toch wel heel spannend wat er achter de auto hing, vooral toen we hem vertelde dat er een tent in zat. Toen kwamen we er natuurlijk niet meer onderuit om hem even op te zetten. Nu moet ik zeggen dat ik daar erg handig in begin te worden…

Kamperen op de Brabander in Venray
Camping Venray was geopend.
Commentaren
Reageren is niet mogelijk.