Rutger

Rutger

Rutger is geboren in 1975 in het limburgse Weert. Na ontelbare verhuizingen vestigde hij zich in Nijmegen. Daar woont hij nu samen met Cindy, Tom en Bas.

Reeds op de basisschool was Rutger zeer geïnteresseerd in alles wat met computers en electronica te maken had. Toen hij 10 jaar oud was schreef hij al zijn eerste BASIC-programma’s op een MSX computer. Later begon hij zich ook in telecommunicatie en netwerken te interesseren.

Na zijn schooltijd stortte hij zich volledig in de ICT-wereld. Zo werkte hij voor Getronics, Landis Public Networks, Index Hospitality Systems en E2Ma Consumer Profiling waar hij veel ervaring op deed in uiteenlopende gebieden waaronder systeembeheer, networking en software ontwikkeling.

Daarnaast runt hij Expanet, een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het leveren van online diensten.

In zijn vrije tijd gaat hij graag leuke dingen doen met Tom en Bas. Daarnaast vindt hij het leuk om zijn ICT-kennis uit te breiden door verschillende hobbyprojecten op te zetten. Zo bouwde hij een ontwikkelstraat om daar vervolgens leuke non-profit projecten op te ontwikkelen, maakte hij van een Raspberry Pi een telefooncentrale en is hij zijn huis steeds verder aan het automatiseren.